Repowermap – Uusiutuva energia ja energiatehokkuus lähiympäristössäsi

Repowermap on karttapalvelu, jossa jaetaan hyviä kokemuksia uusiutuvasta energiasta ja energiatehokkuudesta. Tuttavien kommentit ovat tärkeä kriteeri energiavalinnoissa ja positiiviset esimerkit rohkaisevat toimimaan samoin. Niitä repowermap.org haluaa tuoda esiin.

Karttaan kerätään esimerkkejä uusiutuvan energian käyttökohteista ja energiatehokkaasta rakentamisesta. Ihmiset ja kaikki eri toimijat löytävät esimerkkikohteita omasta lähiympäristöstään ja saavat tukea omille päätöksilleen. Yritykset voivat merkitä kartalle referenssikohteensa ja käyttää karttaa omilla sivuillaan referenssikarttana. Eri yhteisöt voivat näyttää kartan avulla omassa verkkopalvelussaan oman alueensa tai toimialansa esimerkkikohteet.

Palvelu on ilmainen, sillä sen tarkoituksena on edistää uusiutuvan energian käyttöä. Suomessa yhteyspisteenä toimii VTT. Palvelu on tarkoitettu pysyväksi eikä projektiluonteiseksi ja sen ylläpidosta vastaa tarkoitusta varten perustettu eurooppalainen yhdistys. Taustalla vaikuttaa joukko eurooppalaisia järjestöjä. Katso www.repowermap.org/index.php?ln=fi !

Suomenkielinen versio palvelusta löytyy mm. osoitteesta: www.vtt.fi/repowermap

Kysy lisää kartasta, sen käytöstä sekä liittämisestä omille www-sivuille.

Teemu Vesanen, tutkija
020 722 6928
teemu.vesanen@vtt.fi

Jaakko Ketomäki, erikoistutkija
020 722 4928
jaakko.ketomaki@vtt.fi

This entry was posted in Uutiset.

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *